гр.Силистра, ул.Добротица 7

0879 696 731

ЗА НАС

Фирма ЖЕЛЯЗКОВИ проектира, доставя и монтира мека и корпусна мебел по поръчка за дома, офиса и хотела. Стилът на нашите мебели е синтез от красота и функционалност, който следва тенденциите във вътрешния дизайн и интериорните решения. При нас ще получите професионализъм, креативни решения, отлично качество и коректни срокове на производство и монтаж.

Проектите ни са съобразени изцяло с размерите на всяко едно помещение, като по този начин е оползотворено максимално пространството в жилището спрямо нуждите и изискванията на неговите обитатели. Високото качество при изработката и монтажа на мебелите се е превърнало в наша запазена марка.

Ние изготвяме предложения за дизайна, цветовите решения, мебелите, текстила, осветлението и всички други детайли, необходими за удобното, комфортно и приятно използване на вътрешните пространства на сградите. Целият процес на проектиране и реализация на даден обект е съвместна работа на нашия екип и подлежи на обстойно обсъждане с Вас - клиентите. Ще ви помогнем да видите нещата в цялост до момента, в който достигнем до варианта, напълно задоволяващ вашите естетически и практически потребности. Всеки артикул, заложен в идейния проект, е действителен - ние знаем как да го изпълним. А това е най-важната част от нашата работа - гаранцията, че този проект може да бъде реализиран.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Страхотна работа! Благодарим на братя Желязкови за чудесно свършената работа.

Доволен клиент, гр.Силистра

Няма нищо по-добро да срещнеш професионалисти, които мислят като теб. Благодарим ви за стилните и практични мебели.

Доволен клиент, гр.Силистра

НАШЕТО МОТО

ВСЕКИ ЗАСЛУЖАВА ПЕРФЕКТНАТА МЕБЕЛ

11:20:09 AM