гр.Силистра, ул."Добротица" 7

С КАКВО РАБОТИМ

Фирма ЖЕЛЯЗКОВИ произвежда мебелите си от два основни материала: ПДЧ и МДФ. Тяхното разнообразие като видове, цветове, структури и покритие, е голямо и ще задоволи и най-взискателните ни клиенти за мебели.

ПДЧ и МДФ плоскостите, които предлагаме, са на вносители и производители от България.

  • ПДЧ ПЛОСКОСТИ


    В цветовете на ПДЧ плоскостите, които предлагаме, ще откриете голямо разнообразие от монохромни, дървесни, гланцови и фентъзи декори. Цените между отделните плоскости не е голяма затова и крайната цена ще се влияе в рамките на 2-4 % от избора на производител и цвят. За комбинацията от цветове за мебелите може да се доверите на нашите дизайнери и техните практични решения, които можем да предложим за Вашето обзавеждането по поръчка.

  • МДФ ПЛОСКОСТИ


    МДФ плоскостите, които предлагаме, се различават в зависимост от тяхното покритие – натурално, фурнировано, гланцирано акрил, гланцирано полиестер, гланцирано pvc, матирано pvc, фолио. Основната разликата между всичките видове е в покритието и кантовете. С изключение на натуралния и фурнирования МДФ, всичките други видове са с готово покритие, което се избира по картелка с цветове и номера и не може да се променя. Фурнированите и натурални плоскости позволяват избор на цветове по RAL, както и повърхностни обработки (фрезоване) в зависимост от конкретното задание. За това е и разликата в цената, най-скъпи са боядисваните матариали, по-евтини – с готови покрития.


    За кухните предлагаме и термоплотове и термогръбчета, плотове и гръбчета от технически камък, стъклени кухненски гръбчета (принт стъкло и цветни по RAL).


    Можем да ви предложим и богато разнообразие от дръжки и осветление, както и богат избор на материали, цветове, фрезовани вратички и детайлен метален обков.